Безпілотні автомобілі.

Машина без водія - ідей та проектів чимало, тож боротьба за лідерство на ринку лише починається. Перші прототипи безпілотних автомобілів уже випробовують, але зовсім без людини вони ще не можуть впоратися.
Лише уявіть, як би добре жилося, коли б у вас був власний водій. Зручно вмощувалися б собі в авто, читали газету, гортали соцмережі чи куняли, поки вас везуть крізь неспокійний трафік. У майбутньому це, ймовірно, буде доступним суттєво більшій кількості людей. Пересування з комфортом, надійність і безпека, менше шкоди довкіллю - усе це обіцяють безпілотні машини. Автономні, або самокеровані транспорті засоби - нова мода, й не лише в автоіндустрії, але багато з її обіцянок досі виглядають фантастичними.
"Традиційна" автопромисловість шукає допомоги з боку ІТ-індустрії, як-от від Microsoft чи Deutsche Telekom. Тим паче, на ринку стає дедалі тісніше від конкуренції. Такі перевізники, як Uber, не раз презентували свою роботу над безпілотними авто. Не відстають від пошуків нових бізнес-моделей і такі цифрові гіганти, як Google, Apple чи китайський інтернет-велетень Baidu.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Waymo тепер випробовуватиме безпілотні авто у Каліфорнії без водія.